EXPO & EVENTs     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE
STAND ONTWERP, EXPO & EVENT SUPPORT
Bunnik Brand Promotion verzorgt desgewenst het ontwerp, de voorbereiding, begeleiding, installatie en demontage van uw presentatie op beurzen. Van een Pop Up stand tot een beurs stand.
DEMO EVENTS, PERS MEETINGS & PRODUCT PRESENTATIES
Vanuit het eigen magazijn in Soest verzorgt Bunnik diverse demo events, pers meetings, merk presentaties en andere product presentaties in binnen- en buitenland.
Communicatiemiddelen zoals displays, meubels, posters e.d. die op de winkelvloer worden ingezet. Bunnik Brand Promotion verzorgt de Point of Sale services voor diverse merken. Zowel complete corners en wandpresentaties worden geleverd en geïnstalleerd als mede reclame visuals en productdisplays ter ondersteuning van diverse producten en campagnes. 
Bunnik Brand Promotion heeft toegewijde merchandiser's in huis met als doel de opbouw en inrichting van totale Point of Sale oplossingen. Onze medewerkers zijn technisch onderlegd waardoor de opbouw snel en soepel verloopt. Van installatie, realisatie en opslag van P.O.S.-meubels, displays en andere reclame uitingen.
 Of het nu gaat om reclame-communicatie in de vorm van product-acties of merk beleving, Bunnik Brand Promotion heeft de ervaring om dit te produceren, te coördineren, te monteren en te installeren. Uitgevoerd in bijvoorbeeld: Windowstickers, Textielframes, Duratrans visuals, Alarmcovers, Alarmposters, Displays, Folder zuilen etc.
Het goed uitgerust en vakkundig Bunnik merchandisers team dat op elk moment, op iedere gewenste locatie kan worden ingezet.
ETALAGEVERZORGING
De etalage is bij uitstek de plek om merk en verkoop de stimuleren. Met oog voor detail verzorgen de ervaren Bunnik Brand Promotion etaleurs en visual merchandiser's alle opbouw, afbouw en ombouw van etalages, winkels, showrooms en product presentaties.
Als huis etaleurs van het World Fashion Centre (WFC) in Amsterdam verzorgen de etaleurs van Bunnik Brand Promotion in dit groothandelscentrum de reclame- en mode presentaties, zowel in de centrale ruimtes als in de etalages bij de verschillende mode bedrijven.
EXPO & EVENTs     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE
2020© Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl