EXPO & EVENTs     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE

cases

P.O.S.-SERVICES
Restyling Permanent Point Of Sale Furniture
Nespresso Corners: 
Bestaande Nespresso Corners bij filialen van Media Markt en BCC restylen met het Original/Vertuo Concept. In opdracht van Nespresso Nederland heeft Bunnik Brand Promotion het permanente Point Of Sale Meubilair gerestyled. Naast de Original line presenteert Nespresso de Vertuo line. Naast de productie en invulling van de materialen heeft het visual merchandise team van Bunnik Brand Promotion in 2 weken tijd de complete ombouw bij zo'n 100 adressen in Nederland verzorgd.Van het uitwerken van het concept, het produceren, installeren en monteren van de Original/Vertuo materialen.
VISUAL MERCHANDISE
Etalagestyling en etalageverzorging
Nespresso Boutique Windows
Bunnik Brand Promotion verzorgde de complete Window Campagnes. Van montage en logistiek tot installatie, opbouw en afbouw van deze wisselende campagne in de Nespresso Boutique’s in Nederland.
P.O.S.-SERVICES
Custom furniture
SAGE P.O.S. - Custom made furniture
In opdracht van Sage Appliances Benelux vervaardigde Bunnik Brand Promotion custom made meubels voor de Sage merkpresentatie bij vestigingen van de Media Markt in België en Nederland.
RECLAME & SIGNING
Productie en Installatie
Eastpak - Etalages
Bunnik Brand Promotion leverde Eastpak collection visuals op 10mm foamboard op maat en verzorgde de installatie bij de shops van Service Point op de diverse stations. Waaronder de locaties op Amsterdam CS en Utrecht CS.
EXPO & EVENTS
Ontwerp en Standbouw
Keva fragrances - In Cosmetics RAI Amsterdam
Bunnik Brand Promotion ontwierp de stand. Produceerde de complete stand en verzorgde de standbouw in de RAI Amsterdam tijdens IN Cosmetics: is het belangrijkste evenement in de "cosmetica" sector in Europa.
CUSTOM FURNITURE
Ontwerp, Styling en installatie
LISMAN FORKHEFSTRUCKS - IJSSELSTEIN
Bunnik Brand Promotion ontwierp de coffee corner. Verzorgde de styling en produceerde de meubels op maat.
OKURA HOTEL - AMSTERDAM
Bunnik Brand Promotion ontwierp de coffee bars voor de event-ruimtes. Verzorgde de styling en produceerde de meubels op maat.

referenties

Door de jaren heen heeft Bunnik Brand Promotion (voorheen Bunnik Etalage & Interieur)veel projecten gerealiseerd.
Diverse merken en opdrachtgevers gingen u voor:
2020 © Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl